ULEIURI ȘI LOȚIUNI

SUPER FERM

 Gel pentru fermitatea sânilor

Ingrediente (INCI): Apă (Aqua), Ulei de Soia (Glycine Soja Oil), Ulei de Luminiță de Seară (Oenothera fiennis), Ulei esențial de Anason (Pimpinella anisum), Ulei esențial de Mărar (Anethum Graveolens Oil), Carbomer (Carbomer), Alcool Benzilic (Benzyl Alcohol), Ulei esențial de Trandafir (Rosa Centifolia).


Acțiune: Ingredientele active naturale conferă un efect de lifting cosmetic de creștere și tonifiere a sânilor. Modelează și conferă fermitate bustului. Acestea hidratează, revitalizează și îmbunătățesc rezistența țesuturilor din zona sânilor și determină creșterea în volum a acestora.Mod de utilizare: Se face un masaj circular, blând al sânilor, câte 15 minute de două ori pe zi. Repetați în mod consecvent, timp de 3 luni, pentru rezultate optime.
Precauții: A nu se folosi de către persoanele cu alergii la oricare dintre ingrediente. Nu se recomandă persoanelor cu afecțiuni mamare, gravidelor sau mamelor care alăptează.  

FIRST AID 

Loțiune de Prim Ajutor

Loțiune de prim ajutor pentru:

  • Răni
  • Înțepături
  • Tăieturi
  • Eczeme
  • Iritații
  • Micoze
  • Arsuri
  • Julituri

Antiseptic

Hemostatic

Nu conține Alcool.

Ingrediente (INCI): Decoct din coajă de Stejar (Quercus Robur (Oak) Bark Extract), Sulfat de Zinc (Zinc Sulphate), Sulfat de Cupru (Copper Sulphate), Extract glicerinic de propolis (Propolis extract), Alaun de Potasiu (Potassium Alum), Vitamina A - Retinil Palmitat (Retinyl Palmitate), Carboximetilceluloză (Carboxymethylcellulose).

Acțiune: Ingredientele active formează o peliculă de protecție peste rană, reduc sângerarea, hidratează țesuturile și accelerează procesul de vindecare. Foarte eficient în vindecarea și prevenirea reinfectarii rănilor. Are proprietăți antibacteriene, astringente și hemostatice. Reduce durerea. Asigură calmarea rapidă a leziunilor cutanate sau iritațiilor minore.

Mod de utilizare: Se pulverizează abundent în zona afectată și se lasă să acționeze. Nu se recomandă masarea, frecarea, atingerea sau spălarea zonei afectate.

Precauții: A nu se folosi de către persoanele cu alergii la oricare dintre ingrediente.

ULEI DE MAGNEZIU 

cu Aloe Vera și Mosc

Concentrație de Magneziu 80%

Recomandat pentru: depresie, stres, combaterea oboselii, atac de panică, cârcei, astm bronșic. Stimulează vitalitatea, rezistența și concentrarea, îmbunătățește memoria și funcția cognitivă. Ajută la reglarea funcției celulelor nervoase. Îmbunătățește funcția inimii. Îmbunătățește asimilarea calciului în organism. Ajută la creșterea performanței sportive.

Mod de utilizare: Se aplică 5-6 doze (1 doză = 1 pulverizare) pe corp și se masează ușor până la absorbția completă. Se repetă de 3-4 ori pe zi.

Uleiul poate produce efecte de ușoare furnicături care dispar în scurt timp. Se poate face duș (fără săpun), după 30 minute.

Precauții: A nu se folosi de către persoanele cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Acțiune: Uleiul de magneziu este absorbit prin piele, ocolind tractul digestiv. Ajută la menținerea sănătății fizice și psihice.

Ingrediente (INCI): Clorură de Magneziu Heptahidrat (Magnesium Chloride Heptahydrate), Sulfat de Magneziu Pentahidrat (Magnesium Sulfate Pentahydrate), Cocoat de Sodiu (Sodium Cocoate), Ulei de Mosc (Musk oil), Extract de Aloe Vera (Aloe Barbadensis Leaf extract), Apă (Aqua).