GAMA NATURE HEALTH

Am adunat tot ce putea fi mai bun de la mama natură, am folosit cele mai eficiente ingrediente active, astfel încât produsele din gama Nature Health să fie nu doar foarte eficiente, dar și prietenoase cu pielea.

ALOE CAPSICUM CREAM

Ingrediente (INCI): Extract de Chilly (Capsicum Frutescens fruit extract), Extract de Aloe Vera (Aloe Barbadensis Leaf extract), Glicerină (Glycerin), Stearat de Potasiu (Potassium Stearate), Salicilat de Metil (Methyl Salicylate), Apă (Aqua), Acid Stearic (Stearic acid), Carbomer (Carbomer).

Acțiune: Calmează și elimină durerile reumatice, crampele musculare, durerile locale de mâini și de picioare. Stimulează circulația sangvină. Produce o senzație de încălzire puternică în zona pe care este aplicată, reducând inflamațiile și relaxând mușchii.

Mod de utilizare: Se aplică pe piele în strat subțire și se masează ușor până la absorbția totală.

Precauții: A nu se folosi de către persoanele cu alergii la oricare dintre ingrediente. 

BIOVENAL FORTE

Ingrediente (INCI): Extract de Castane sălbatice (Aesculus Hippocastanum extract), Extract uleios de Arnică (Arnica Montana Flower Extract), Ulei esențial de Mentă (Mentha Piperita oil), Ulei esențial de lămâie (Citrus Limonum Peel Oil), Extract uleios de Ienupăr (Juniperus Communis extract), Camfor (Camphor), Vitamina K (Phytonadione Epoxide), Apă (Aqua), Carbomer (Carbomer).

Acțiune: Produsul este eficient în combaterea efectelor varicelor, flebitelor, insuficienței venoase cronice, tromboflebitelor, echimoze, hematoame, fragilitate capilară. Ajută la eliminarea senzației de picioare grele. Susține circulația sangvină la nivel venos.

Mod de utilizare: Se aplică în cantitate suficientă, pe zona afectată, dimineața și seara și se masează de jos în sus, până la absorbția completă.

Precauții: A nu se folosi de către persoanele cu alergii la oricare dintre ingrediente. Nu se recomandă persoanelor cu varice și fragilitate vasculară. Nu se aplică pe răni, sau ulcerații ale pielii. Se recomandă evitarea contactului cu ochii și mucoasele.

CREMĂ ANTICELULITICĂ 

Ingrediente (INCI): Apă (Aqua), Acid Stearic (Stearic acid), Extract de Cafea verde (Coffea Arabica seed extract), Extract de iederă (Hedera Helix extract), Extract de Ceai verde (Camellia Sinensis extract), Stearat de Potasiu (Potassium Stearate), Cafeina anhidră (Caffeine), Carbomer (Carbomer), Salicilat de Metil (Methyl Salicylate), Ulei esențial de lămâie (Citrus Limonum Peel Oil).

Acțiune: Stimulează circulația periferică. Reduce numărul celulelor grase prezente în țesutul adipos. Elimină toxinele și lichidele în exces. Stopează procesul de acumulare al grăsimilor. Conferă pielii elasticitate și un aspect uniform.

Mod de utilizare: Se aplică zilnic, timp de minim 30 de zile, pe pielea curată și se masează până la absorbția completă.

Precauții: A nu se folosi de către persoanele cu alergii la oricare dintre ingrediente. Nu se recomandă persoanelor cu varice și fragilitate vasculară. Se recomandă evitarea contactului cu ochii și mucoasele.

ULTRAMAX COLAGEN PLUS

Ingrediente (INCI): Hidrolizat de Colagen (Hydrolyzed Collagen), Metil Sulfonil Metan - MSM (Methylsulfonylmethane), Salicilat de Metil (Methyl Salicylate), Extract din Rășină de Brad (Abies Alba Cone extract), Ulei de Scorțișoară (Cinnamomum Zeylanicum Oil), Apă (Aqua), Acid Stearic (Stearic acid), Carbomer (Carbomer), Alcool Benzilic (Benzyl Alcohol).

Acțiune: Calmează rapid durerea și inflamația articulară locală. Îmbunătățește mobilitatea articulară, menține sănătatea cartilajelor, tendoanelor și mușchilor. Redă mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor. Produs recomandat pentru: coxatroză lombosciatică, dureri articulare (umăr, cot, genunchi, glezne, spate, șolduri).

Mod de utilizare: Se aplică în cantitate suficientă, pe zona dureroasă, de câteva ori pe zi și se masează până la absorbția completă.

Precauții: A nu se folosi de către persoanele cu alergii la oricare dintre ingrediente. Nu se recomandă persoanelor cu varice și fragilitate vasculară. Se recomandă evitarea contactului cu ochii și mucoasele.

REUMA FORTE

Ingrediente (INCI): Camfor (Camphor), Ulei esențial de Cajeput (Melaleuca Leucadendron Cajaputi oil), Extract de Ghimbir (Zingiber Officinale root oil), Ulei de Scorțișoară (Cinnamomum Zeylanicum Oil), Salicilat de Metil (Methyl Salicylate), Apă (Aqua), Carbomer (Carbomer).

Acțiune: Reduce cu rapiditate durerile cauzate de afecțiunile reumatice de tip coxatroze, spondiloze, lombosciatică, dureri musculare, gută reumatică, inflamații dureroase, entorse, luxații și alte leziuni. Favorizează circulația la nivel periferic.

Mod de utilizare: Se aplică în cantitate suficientă, pe zona dureroasă, de câteva ori pe zi și se masează până la absorbția completă.

Precauții: A nu se folosi de către persoanele cu alergii la oricare dintre ingrediente. Se recomandă evitarea contactului cu ochii și mucoasele.