ÎNGRIJIREA PĂRULUI

LOȚIUNE TRATAMENT împotriva căderii părului

Ingrediente (INCI): Extract apos de Brusture (Arctium Lappa extract), Extract apos de Urzică (Urtica Dioica extract), Cafeina (Caffeine), Acid Niacinic - Vitamina B3 (Nicotinic Acid), Ulei esențial de Anason (Pimpinella Anisum), Ulei esențial de Rozmarin (Rosmarinus Officinalis Oil), Ulei esențial de Trandafir (Rosa Centifolia Oil).

Acțiune: Această loțiune este creată special pentru a reduce și a stopa căderea firelor de păr și îmbunătățește aspectul estetic al părului. Întărește structura firului de păr. Stimulează regenerarea firelor de păr. Sprijină sănătatea părului.

Mod de utilizare: Se aplică de 2-3 ori săptămânalpe părul curat, uscat sau umed, timp de 8 săptămâni. Loțiunea se pulverizează direct pe scalp, la baza firelor de păr. Se masează scalpul ușor, cu vârful degetelor, apoi se pulverizează pe toată lungimea firelor de păr. Se înfășoară părul cu un prosop și se lasă să acționeze timp de 2-3 ore, după care se spală. În perioada tratamentului, nu este indicată folosirea uscătorului de păr. 

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se înghiți. Nerecomandat persoanelor alergice la oricare din ingredientele produsului. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact, clătiți cu apă din abundență.

Condiții de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, în ambalajul original.

CLEAR & HEALTHY Șampon tratament împotriva căderii părului

Triplă acțiune:

Oprește căderea excesivă

Asigură regenerarea firelor de păr

Fortifică rădăcina

Cafeina stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului, accelerând creșterea firelor de păr. Extractul de lămâie echilibrează producția de sebum, având totodată și un efect anti mătreață. Oprește căderea excesivă a părului și asigură regenerarea firului de păr. Reduce căderea părului prin activarea funcției normale a scalpului. Întărește rădăcina și previne căderea prematură a părului. Crește vitalitatea rădăcinii părului. Părul va căpăta un volum mai bogat. Este un tratament 100% natural recomandat pentru părul gras sau normal.


Mod de utilizare:

Pentru stoparea căderii firelor de păr și regenerarea acestora, utilizați șamponul de 2-3 ori pe săptămână. Aplicați produsul pe părul ud, masând de la rădăcină până la vârfuri timp de 5 minute. Clătiți apoi cu apă călduță. Pentru întreținere se va folosi o dată pe săptămână.

Ingrediente (INCI): Apă (Aqua), Lauril sulfat de sodiu (Sodium Lauryl Sulfate), L-arginină (L-arginine), Zinc pirition (Zinc Pyrithione), Ulei esențial de Lămâie (Citrus Limonum Peel Oil), Cafeină (Caffeine).